Tuinaanleg- onderhoud

De droom van iedere Belg is een mooie en verzorgde tuin. Bij de aanleg van de tuin staat alles er mooi, fris en gezond bij, maar naarmate de tijd vordert …

Daarom leveren wij ook de service voor het onderhoud van uw tuin of bedrijfsgroen.

Tuinonderhoud - privé

Ook het onderhoud van uw tuin is zeer belangrijk, of u dit nu zelf verzorgd of het aan ons toevertrouwd. U zal merken dat een tuin niet zonder onderhoud kan. Samen met u wordt er gezocht naar de ideale oplossing om de schoonheid van uw tuin te laten uitkomen. De dienstverlening kan variëren van snoeien, onkruidverdelging, grasmaaien, onderhoudssnoei, bemestten, …

Wekelijks, maandelijks of twee maal per jaar, afhankelijk van uw wensen, komen wij bij u langs. We bieden flexibele onderhoudsoplossingen voor ieders budget.

Hiervoor maken wij u een gratis EN vrijblijvende prijsofferte, zodat u op de hoogte bent van de kosten. Dit alles kan op basis van gepresteerde uren aan prijs per uur of met een onderhoudscontract met een op maat afgesproken prijs.

Zo kan u zorgeloos genieten van uw mooi onderhouden tuin!

Tuinonderhoud - industrie

Ook bedrijven mogen het onderhoud van hun bedrijfsterrein niet onderschatten. Wij zorgen voor het volledige onderhoud van uw terrein. Meestal bestaat dit uit het volgende takenpakket: maaien, onkruid bestrijden, ontmossen, verluchten, bemesten, ...

Dit alles kan op basis van een onderhoudscontract met een op maat afgesproken prijs.

Tuinaanleg

Bent u aan het bouwen? Heeft u juist een huis gekocht? Of wilt u een totaal andere stijl in uw tuin?

Naargelang de stijl van het huis en het gewenste onderhoud, bewandelen we samen met u de verschillende pistes die mogelijk zijn. SAMEN met u, nemen we de tijd om dit uit te werken.

Wilt u gras zaaien of graszoden? Wilt u een terras aanleggen? Of Liever een vijver? Moet er een oprit komen of liever een grotere tuin? Inderdaad er zijn een heleboel vragen, die naar boven komen bij het aanleggen van een tuin.

Aarzel niet om contact op te nemen! We gaan samen met u na hoe u de tuin kunt ombouwen tot een mooie EN efficiënte tuin.